Fredag

Äntligen fredag!!!
Neon gul, orange och rosa. Kan inte bli fel ;)


Grönt

Gillar grönt och tycker det är otroligt snyggt. Min fantasi är som bort blåst. Men kan inte lämna hemmet utan lack på naglarna.


Liv

Fullt upp som vanligt. Har ingen fritid eller liv just nu. Men jag klagar inte. Jo lite kanske. Men mest över vädret. Plugg, Vfu, jobb, övningskör, familjen är de som finns på min lista. Sova och naglarna får bli någon annan gång. Försökte måla naglarna igår och titta på desperata hemma fruarna men de gick så där. Naglarna vart under all kritik! Men även solen har fläckar ;) ska försöka ta mig tid i kväll... Om jag orkar.


Lady luck

Köpte HMs lady lack lack i helgen. Otroligt vacker på. Skiftar i grönt och turkost. Svårt att fånga på kort. Råka slå av en nagel också så jag kapade alla. Stämplade även med konad stämplar för att få lite effekt.


Jobb

Känns som om jag alltid klagar över hur lite tid jag har. Önskar att man inte behövde sova så mycke. Så man kände att man la tillräckligt mycket av sin tid på familj, studier och jobb! Så mycket man vill hinna med om dagarna. Men man lyckas alltid skrapa ihop lite tid till att lägga lite nytt lack på naglarna . Kvällens nya.


Glad påsk

Inte speciellt Påskigt men cool effekt om ni frågar mig. Men jag är ju lite halv knäpp. Hoppas ni får en fin påsk med massvis med godis. Fick inget eget ägg men nallar friskt i från barnens 8 ägg.


Love

http://fuckyeahnailart.tumblr.com/
Inspiration hundra gånger om!!!


Lika

Lilla syster är lika svag för rosa och glitter som mig. Så de vart en lika design på henne igår kväll. Vill någon veta hur jag gjorde så får ni hojta till så fixar jag det!


?

Hur gör ni för att komma ihåg designer ni gjort och gillat. Jag målar dem på mina nagel snurrar.


Onsdag

Gjorde ett avbrott i pluggandet igår. Testa något nytt och vart rätt nöjd. Svag för rosa och glitter!


Nya inköp

Köpt lite nya lack. Bubble bath från opi som är ett måste för mig när jag ska göra en fransk. Var tvungen att pröva sun worshiper från china glaze, vart lite besviken då jag inte visste att den var matt. Men vart toppen med topplack. Har även förälskat mig i depends art liner lack!!


Äntligen

Fick äntligen tid att måla naglarna.


RSS 2.0