Döva

Direkt efter tentan idag mådde jag så sjukt jävla dåligt så var tvungen att försöka göra mig glad. Så det vart en Frans väst i från hm! Kam man inte vara smart får man vara snygg!


Skit

Har haft en stor tenta idag som jag har pluggat frenetiskt till i nästan två veckor, kommer total köra den!!! Gick åt helvete! Så ledsen på mig själv och på allt!!! Har inte hunnit måla naglarna något, förutom helgen som va. Så ni får en bild på dom.


Party

Älsklingen min har fyllt år och det firades ordentligt i går. Restaurang besök med massor av goda vänner och sedan vart det förkrök hos oss och sedan ut på krogen. Riktigt lyckad kväll! Målade naglarna en snabbis innan barmen lämnades hos barnvakten. Vart inte så som jag hade tänkt mig men gick duga. Hoppas ni har haft en bra helg!


Fråga till er

Hur många år är du ?


Fredag

Gjorde en design på de gula hm lacket. Påskigt och uppiggande. Skulle ha tagit en bild utomhus, då det ser bättre ut. Men har inte hunnit. Haft kalas gör dottern i kväll. Ca 30 kompisar till henne var inbjudna!! Full rulle kan jag lova.


Resultat

Har nu prövat det gula lacket. Helt okej tanke på att det kosta 29 kr för en stor flaska. Två lager krävdes de för att få det någorlunda jämnt. Man kanske skulle lagt ett laget till. Men hade inte tid. Studierna väntar!!


Gult är inte fult!

Vart ett gult lack idag när jag var nere på stan. Ljust gul med lite svagt glitter i. 29 kr på hm. Prövar det i morgon, så bilder på resultatet kommer då.


Tradera

Är ni som jag och sitter och lägger bud på Tradera när ni har lite lång tråkigt? Busa hem ett gult nailart lack här om dagen. Blir nog tjusigt i sommar.


NOTD

Har fått ett hedersuppdrag av storasyster som ska gifta sig i sommar. Hon vill att jag ska dekorera hennes naglar, hon ska göra en nagelförläggning med fransk manikyr. Men vad sägs om creamblommor på? Hmm vet inte. Tips någon???


Gårdagens

Glömde lägga upp igår, så gör det i dag.

Förresten! Mitt svarta art lack har blivit hel skumt. Penseln spretar sig och lacket klumpar sig. Någon som har tips på en täckande svart med smal pensel??


Snabba naglar

Är i Karlstad nu. Kom i morse och är hemma i Nyköping i morgon kväll igen. Innedagar på campus. Brukar vara kul men just idag fyller min prinsessa år och det känns inte okej att inte få vara med henne på hennes födelsedag. men hon ska firas extra mycke i helgen. Stress måla naglarna igår innan jag la mig, använde Russian navy från OPI som grundfärg, lilla glitterlack med inslag av blå och guld över. Gjorde även vita och lila sträck på. Vart helt okej med tanke på hur snabbt de gick att göra.


Mello

Jag är absolut ingen schlagertjej, men jag bor i Nyköping och sista chansen var ju här förra lördagen så man vart lite påverkad av melodifestivalsyran. Så i kväll blir det mello, god dryck, ost och kex med lite tjejer. Avslutar kvällen med utgång. Och vad passar inte bättre än med massor utav glitter på naglarna.
Hoppas ni får en toppen kväll ni med!!


Ifrån sängen.

Ligger som sagt i sängen nu, nyvaken och har inte alls lust att gå upp. Men måste tyvärr. Här ska det duschas, ätas frukost, lämna barn på dagis och skola och sist men inte minst jobba...
Satt uppe sent och plugga, passa på att måla naglarna också.
Ljus brun/beige biten med massor med sträck i rosa och ivory.


Sent

Bättre sent än aldrig. Inlägget jag skrev i morse kom in nu... Jaja...


NOTD

Dagens färg klick!! Nu skola.


RSS 2.0