HALLÅÅ!!!!

Ni har väl inte missat tävlingen hos artnail.blogg.se??
Där har ni chansen att vinna ett underbart vacker lack ifrån Isadoras vår kollektion.
Marzipan

Om ni inte vill tävla tycker jag att ni ska titta in på hennes blogg i alla fall.
TALANG!!! Är vad hon har!


Water marbel

Försökte mig på detta vackra fenomen igår. Inte det lättaste vill jag säga. Men ack så kul och ett fint resultat.
Lat som jag är så struntade jag i att tejpa fingertopparna så jag har haft fullt upp med att ta bort allt lack som vart på fingrarna. Nästa gång kommer det tejpas för fullt. För detta kommer jag göra många gånger om!


Snö

Januari är snart slut och vi har bu fått snö!!! Blä säger jag men barnen är lyckliga. Testa ett av de nya glitter lacken igår. De röda vart det. Och vad är inte typiskt för rött?? Jo hjärtan.


Glitter

Say Hello to my new friends!!

Som ni säkert förstått har jag en förkärlek till glitter! Och jag kunde inte stå imot dessa snyggingar igår.


Borta

Gjorde nya naglar i söndags kväll, skulle lägga Lill knorren så jag väntade med topplack. Virrig som man är glömmer man det sen. Så lacket satt i en dag typ. Ja ja ta bort och göra något nytt :)

Har tagit lite kort i alla fall. Rosa / orange färg och massor utav glitter som inte syns på korten så bra. Har gjort lacket mörkare ju längre ut på toppen man kommer.


Nya

Här är de två nya lacken jag köpte, Vera som är orange med rosa pärlemo i sig och Melina som är orange den med men med lite guld i sig. Naglarna jag har i inlägget nedan är gjord med Melina. Kommer vara så snyggt i sommar när man är sådär härligt brun. Båda lacken är ifrån make up store, var på rea så de kosta bara 60 kulor styck! Taget sa jag och gick hem nöjd och belåten.


Love4nails

Vart inspirerad av love4nails. Hon är så duktig och mitt vart inte hälften så bra som hennes. Men jag försökte i alla fall :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3028266/images/2012/pic_185479444.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3028266/images/2012/pic_185479502.jpg" class="image">


Helg

Nu är det äntligen helg. Och de firas med först ett ben pass på morgonen och ett arm pass på kvällen. Sen ska jag mysa ner i soffan med min b-boy.

Prova de nya opi lacket. Lika fint som i flaskan. Dock behövdes de minst två lager för att det ska täcka.
I morgon ska jag pröva ett bytt lack jag köpte igår. Visar senare vilka det vart.


Egen tid

Dottern har vart sjuk i en hel vecka, så vi har vart med varandra 24 timmar om dygnet i 8 dagar. Vi har till och med sovit ihop. Sambon åkte ju till Sälen i torsdags så jag har vart själv med barnen sen dess. I morse vakna jag med känslan av instängdhet. Älskar mina barn mer än allt. Men kände att jag behövde få vara själv. Ta en promenad och ladda batterierna. Ringde mamma och fråga om hon kunde varar med barnen en stund. Självklart sa hon och kom, så jag tog en lång promenad och gick förbi stan. Köpte ett nagellack. Ett ljus grönt opi lack. De skriker vår om det. Den timmen laddade mitt batteri med minst 5 timmar. Tack kära mamma!!


Gladiatorerna

Är det någon mer än jag som har blivit hel torsk på gladiatorerna?? Så i kväll blir det dipp med grönsaker och biffiga killar och tjejer på TV.

Förresten är det någon av er som testat detta lack? Aldrig sett det tidigare. Vart riktigt sugen på att köpat.


Mobil blogg

Det är något skumt med mobilbloggen.
Se förra inlägget, samma bild kommer flera gånger. Usch vad jag kan bli irriterad på sånt här!


Ensam hemma

Nää helt ensam är jag inte, barnen sover tryggt i sina sängar. Men min stora kärlek är i Sälen med grabbarna. Så jag är ensam hemma med barnen. Saknar hans sällskap men det är ändå lite skönt. Då kan jag sätta mig och plugga med gott samvete.

Måla naglarna igår. Gjorde med konad tryck men som jag sagt tidigare så går jag det inte att fästa. Och när jag målar topplack på då drar det liksom ut sig... Någon som är bra på detta som vet om man måste ha just deras topplack? Alla tips om konad tekniken mottages glädjeligen!!


Vår

Nu är julen utkastad och jag vill ha vår!! Vill ha värme, vår kläder, blonda slingor och ljusa färger!!!! Har vart lite "brist på sol deppig" och där utav mina Depp färger på naglarna.
Ni är dåliga på att kommentera! Säg vad ni vill se så blir det lättare att komma på något nytt.
Pluggar på som vanligt och i morgon får jag träffa klass kamraterna, torsdagar är lätt den bästa dagen om man ser det i skoldagar.


Plugg

Ja sitter och läser om teknikens historia, egentligen intressant men kan inte koncentrera mig. Tankarna flyger iväg till annat. Naglarna behövs göras. Men vad är viktigast? Plugg eller naglar? Plugg så klart, hatar att vara vuxen och tråkig i bland. Ja ja får fortsätta med tekniken nu.


Jag glömde

Minnet är kort men bra, glömde helt bort att lägga upp bilden på mina nyårs naglar. Hittade en super söt klänning på hm. Så jag var en riktig pingla igår. I alla fall om man frågar sambon. Hade en mysig nyårsafton. Vid tolvslaget stig hela familjen i vardagsfönstret och beundra fyrverkerierna. God fortsättning på er alla!!!


RSS 2.0