30 minuter

Efter praktiken så hade jag lite tid över innan jag skulle på sonens utvecklingsamtal så jag passa på att måla naglarna. Var länge sedan jag hade lila lack så jag körde på det.

Men lyckades kvada tummen på en gång typ, Men vad gör de om 100 år?




Helg

Varför går helgen alltid så otroligt fort förbi? Jag hinner inte ens med hälften av de jag vill göra. Lill tjejen är sjuk men vi har hunnit få upp adventspyntet i alla fall. Kommer inte hinna de i veckan och jag vägrar att gira första advent utan pynt i år igen. Har hunnit måla naglarna lite snabbt i alla fall. Vart chanel lacket, svårt att göra en snygg design med den, den är sååå snygg i dig själv. Men det vart lite prickar i alla fall.


Naken

Är det någon av er som känner sig naken utan nagellack? Jag tycker det känns som om jag går med rumpan bar. Gula och fula är dom också. Någon som kan tipsa om ett bra baslack?


Klar

Nu är jag hemma igen. Vart grå naglar med lite silver. Haft en mycket trevlig eftermiddag.


Överaskning

Ska snart i väg och måla lite naglar. Har blivit bokad som en överasknig till en annan. Bilder kommer senare.


Tisdag

Titta på desperat housewifes i går och måla naglarna. Denna gång vart det grisrosa och silver metallic.


Tävling!

Deltar i en tävligt hos min favorit bloggerska. Delta ni med vette ja! Fina priser kan man vinna!! http://lackat.blogg.se/2011/november/tavling-nagelkit.html#comment

Glädje

Gav till ett riktigt glädje skrik idag när syster och jag var inne på Åhléns idag. I min lilla stad så har de fått in OPIs mupparna serie! Köpte mig självklart ett lack. Och dom hade en enda kvar av den som stod högst på önske listan. Gjorde en vanlig fransk och tog ett lager av det nya lacket. Detta kallar jag kärlek.


Torka

Första veckan på vfun är gjord och jag trivs sim fisken i vattnet. Har inte mycke tid över när man kommer hem på kvällen. Så den tiden jag har lägger jag på ungarna och mitt livs kärlek. Men i kväll blev det lite naglar. När barnen hade somnat. Måla även SIS naglar. Har ide torka så det vart ingen 10 poängare precis.


Helgens naglar

Lovade en bild på lördagens naglar men han inte lägga upp, men nu kommer dom.


tentan avklarad

nu är den förbaskade tentan skriven, så nu kan man börja måla lite igen.

Gjorde ett par ljuslila naglar med vita sträcke. Bilden är som vanligt skit kass, men de vita sträcken glittrade. Men är inget som syns.


Ska på 25 års fest i kväll med temat pink girls, Naglarna är snart klara så bild kommer snart.

Svampat





Testade något nytt här om kvällen.
Vet inte vad det kallas men jag säger att jag svampade mina naglar.
vart helt okej tycker jag själv för att v ara första gången.
Vet att jag är urusel på uppdateringen just nu, men som jag sagt i tidigare inlägg så är det mycke i skolan nu och har en stor tenta på torsdag. Så när den är avklarad så blir det mer tid för naglarna.


RSS 2.0